maandag 13 oktober 2014

Hersftbazaar en crunch met nootjes.

Dit weekeind waren we te gast op de herfstbazaar vrije school Roermond. Een wat kleinere vrije school met een vriendelijke en gastvrije sfeer!

Eerst de voorbereidingen natuurlijk !








Dat wat mee gaat in mandjes en kratten, nog even sorteren en checken !

Het was marathon in Eindhoven, dus we vertrokken al vroeg !

Daarna opbouwen in een klaslokaal



Veel mensen gesproken en veel gratis patroontjes uitgedeeld !

9 november zijn we te gast op de Vrije school de Zevenster, dus lijkt het je leuk om langs te komen, kom gerust. Wil je iets speciaals, dan laat het ons tijdig weten !

In het weekeind gingen we ook nog aan de slag met de wat oudere appeltjes, die bewaar ik dan meestal voor appeltaart, appelflappen, appelmoes, of in dit geval appelcrunch !

De jongste hielp me met het klein maken van de noten


Samen met appelstukjes, bloem ( 300 gram) boter ( 200 gram) wat palmsuiker door de bloem, kaneel en rozijntjes, staat het geheel al snel in de oven ( 40 min. op 200 gr.) , en daarna als toetje, heerlijk op tafel :-)


Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten